Wilt u ook sponsor worden?

Men kan sponsor worden op diverse manieren.

1. Medewerkers van het Radboudumc:
    1. Een donatie-mogelijkheid zal opgenomen worden in het Kerstpakket. U krijgt daar nog informatie over toegestuurd.
    2. U kan vanuit uw persoonlijk budget een donatie overmaken als een alternatieve besteding. Let wel op dat u dan hierover nog belasting zal moeten betalen. Voor betalingsgegevens zie contactpagina. Vergeet niet de kostenplaatsnummer RADIO 305221 te vermelden.
  2. Iedereen:
    1. Een donatie kan overgemaakt worden op rekeningnummer zoals vermeld op de contact pagina,vergeet niet de  vermelding van de kostenplaatsnummer RADIO 305221.
    2. Gezien de ANBI status van de stichting zijn bepaalde gedoneerde bedragen vrijgesteld van belastingheffing. Hiervoor geldt een drempelbedrag en een maximum. Meer informatie vindt u op de site www.radboudumc.nl (zoekopdracht ANBI) en de link op deze site naar www.belastingdienst.nl.
  3. Bedrijven:
    Bedrijven kunnen goederen doneren die door de Stichting RADIO gewenst worden. Een bedrijf kan dit spontaan aanbieden of de Stichting RADIO kan actief een bedrijf hiervoor benaderen.

Voor alle donaties staat geen enkele tegenprestatie vanwege Stichting RADIO of vanwege diegene die hulp in ontwikkelingslanden gaat bieden. Stichting RADIO biedt de mogelijk een bondige boodschap (ongeveer 200 woorden en 1 afbeelding) achter te laten op onze website (zie contactpagina en activiteitenpagina).

Heeft u een vraag of wilt u sponsor worden?

Klik hier!