Sponsoren

Momenteel zijn wij druk bezig met het werven van sponsoren. Heeft u interesse? Neem dan direct contact met ons op!

We bieden onze sponsoren en donateurs de mogelijkheid om hier een boodschap achter te laten. Wilt u dat doen? Neem dan contact met ons op.

Kinderen van Maranathakerk Nijmegen doneren gigantisch bedrag

Op 14 oktober 2018 kreeg de stichting RADIO een enorm bedrag die de kinderen van de kerkgemeenschap van de Maranthakerk in Nijmegen bij elkaar gespaard hebben. Ellen de Feijter, werkzaam als operatieassistent op het CDB, was initiatiefneemster voor deze actie. Wij zijn de kinderen en Ellen zeer dankbaar voor al de inspanningen en de gulle gift.

Canon

Canon werd opgericht in 1937 en is uitgegroeid tot een bedrijf dat wereldwijd actief is in zeer uiteenlopende markten. Al ruim 70 jaar bieden wij onze klanten de meest geavanceerde technologieën op het gebied van beeldverwerking.

Kyosei, Canon's bedrijfsfilosofie, vormt de kern van ons merk, onze activiteiten en onze sponsoring. Kyosei is een Japans woord en betekent "samen leven en werken aan een gemeenschappelijk doel", een principe dat onze waarden vormgeeft en onze morele verantwoordelijkheid weerspiegelt als goed bedrijf.  Mede daarom steunen wij het waardevolle werk van Stichting Radio.

B. Braun

B. Braun voorziet de gezondheidszorg wereldwijd van producten voor anesthesie, intensive care, cardiologie, nierdialyse en chirurgie. Met 54.000 werknemers werkzaam in 62 landen leveren wij aan ziekenhuizen, klinieken en thuiszorginstellingen.

B. Braun - Sharing Expertise

Sharing Expertise is meer dan een slogan, het is een belofte van B. Braun aan haar klanten en collega's. Een belofte om medische kennis en expertise in te zetten voor de gezondheidszorg, deze kennis effectief te gebruiken en consequent uit te bouwen, in dialoog met de partners.

Surgeonfish

The SurgeonfishCharity is established to support charityprogrammes in the healthcare environment, which are initiated by anyone related to The SurgicalCompany Group, which has a strong preference for those who aim at lasting and substantial improvemens, resulting in a better quality of life in the developing countries.

Teleflex

Teleflex is een wereldwijd opererend bedrijf dat zich sinds 2011 volledig toelegt op de ontwikkeling en productie van medical devices.
De missie van het bedrijf is als volgt samen te vatten: 'De gezondheid van patiënten verbeteren door het leveren van producten die de patiënt beschermen tegen infecties en zowel de veiligheid van de patiënt als de arts verhoogt.'
Luisteren naar de wensen en behoeften op de werkvloer heeft in het verleden merken als Arrow, LMA, Rüsch en Gibeck tot grote spelers in deze markt gemaakt. Veel producten bieden een superieur klinisch voordeel voor bestaande alternatieven.

Op al deze productgroepen is een belangrijke winst behaald bij het terugdringen van ziekenhuisinfecties.

Innovatie en partnerschap zijn zaken die in dagelijkse praktijk nagestreefd worden. Samen met de klant komen tot een passende, betaalbare en betere oplossing, dat is waar het om draait.

Het hele verkoopproces wordt voortdurend ondersteund middels educatie en scholing. Op verzoek zijn we aanwezig bij studie avonden en organiseren we workshops. Natuurlijk dragen we de stichting RADIO een warm hart toe. Daarmee ondersteunen we de initiatieven van onze relaties in derde wereld landen.

Radboudumc

De afdeling Anesthesiologie, Pijn en Palliatieve Zorg levert een actieve bijdrage aan de gezondheid van de mens in Nederland maar ook daarbuiten. Het stimuleren van goede zorg, maar ook onderwijs en opleiding in ontwikkelingslanden door onze gedreven medewerkers hoort daarbij. Daarom steunen wij de Stichting RADIO.

Wilt u ook sponsor worden?

Klik hier